Wie zijn wij?


Bewindvoering & Budgetbeheer Duurstede is een bewindvoerderskantoor die in 2010 is opgericht door Sylvia de Lorijn. Wij hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en onderscheiden ons door een professionele, mensgerichte aanpak.

In onze dienstverlening staat u als cliënt centraal en gaat Bewindvoering & Budgetbeheer Duurstede uit van een persoonlijke benadering. Wij bieden u advies, beheer en begeleiding op deskundige wijze, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ons doel is om uw financiële belangen te behartigen, zodat u als cliënt weer gerust door het leven kunt!

Contact

Opleidingen

Door de snelle veranderingen in de wet- en regelgeving omtrent bewindvoering is constante bijscholing een vereiste. Bij Bewindvoering & Budgetbeheer Duurstede vinden wij het belangrijk om kennis op peil te houden. Bewindvoering & Budgetbeheer Duurstede voldoet dan ook aan de eisen die gesteld worden aan professioneel bewindvoerderschap.

Branchevereniging NBPB

Wij zijn gecertificeerd als erkend lid van de branchevereniging voor Nederlandse Beroepsvereniging Professionele Bewindvoerders (NBPB). De NBPB waarborgt een professionele dienstverlening en is een garantie voor kwaliteit. Ook controleert de NBPB onder andere onze werkzaamheden middels een jaarlijkse accountantscontrole. Naast deze controle wordt de financiële administratie van Bewindvoering & Budgetbeheer ieder jaar door een gecertificeerd onafhankelijke AA-accountant gecontroleerd.